Sideinvest
Kontor i Tyrkia / Side tlf: 00905542421854
Kontor i Sarpsborg / Norge tlf: +47 922 67 140
Til Salgs
Alle
Bolig i Alanya
Bolig i Antalya
Bolig i Belek
Bolig i Side
Til Leie
Bolig i Side
Om Oss


Tyrkia Invest ble grunnlagt i 2003 av et norsk-tyrkisk par som er bosatt i Side i Tyrkia. Vi er et lokalt tyrkisk firma med mange års bakgrunn i Antalyaregionen. Vi har agenter i både Norge og Danmark. Vi selger eiendommer i hele Antalyaregionen fra Kas i vest til Alanya i øst. Vårt kontor ligger i Side.

De siste årene har stadig flere utlendinger valgt å kjøpe et nytt hjem eller en feriebolig i Tyrkia. Det å kjøpe en bolig i et annet land kan være en vanskelig og uoversiktlig prosess, derfor har vi lagt opp et system hvor vi følger opp hele prosessen i kundenes navn. Hos oss har dere fordelen av å ha norsk medeier som er bosatt på stedet og som er autorisert megler i Tyrkia. Dette forhindrer språkproblemer og kulturelle barrierer

Vi legger spesielt stor vekt på oppfølging etter salg. Vi har bygget opp et servicesystem for å hjelpe dere til å ta vare på boligene når dere ikke er tilstede, for tilrettelegging av deres ferier, hjelp til utleie av eiendommen, tolketjenester på offentlige kontorer og mye mer.

Vårt mål er at de som kjøper eiendom fra oss skal få mer enn bare en ny bolig, de skal også få nye gode opplevelser i et land som er annerledes og fyllt av positive overraskelser.

 

TYRKIA INVEST - NORGE

 

Vår agent i Norge heter Erik Dietzel og er bosatt i Sarpsborg.
Erik er siviløkonom og har undervist bedriftsøkonomi og samfunnsøkonomi  i den videregående skole.
Han driver nå Tyrkiainvest fra kontoret i Sarpsborg/Norge.
Erik tilrettelegger skreddersydde visningsturer for våre norske kunder.

Kontor i Sarpsborg / Norge tlf: +47 922 67 140
 
TYRKIETAGENTEN - DANMARK

 

Tyrkietagenten, vår partner i Danmark, er drevet av Gunnhild og Viggo Berg Andersen, et ektepar  bosatt i Nykøbing Mors. Gunnhild er egentlig lærer, men har tatt seg fri fra denne jobben for å drive som megler og lokalpolitiker. De har selv en flott leilighet i Side og forsøker å komme til Tyrkia så ofte som mulig både sammen med kunder og på ferie. Tyrkietagenten arrangerer visningsturer fra Danmark 

Tyrkietagentens telefonnummer er +45 97721975.

INGUNN CAN

 

Ingunn er født i Bergen (Norge) i 1973. Hun er utdannet fra universitetet i Bergen (språk og samfunnsfag). Hun har bodd i Manavgat siden 1998 hvor hun blant annet har jobbet som lærer og turguide. Ingunn startet opp Tyrkia Invest i 2003 og tok da sin utdannelse som eiendomsmegler i Tyrkia. Hun er også autorisert tolk. Ingunn er ansvarlig for salg og den daglige drift av firmaet.
BARAN CAN

 

Baran ble født i Kars (nord-øst Tyrkia) i 1970. Han studerte administrasjon og statsvitenskap ved Universitetet i Istanbul. Etter at han fullførte universitetet i Istanbul bodde han  to år i Norge hvor han studerte norsk språk og litteratur. Han har bodd i Manavgat siden 1998. Her har han jobbet mange år som autorisert turguide og er også autorisert tolk. Baran er ansvarlig for salgsoppfølging og teknisk kontroll.
SAVAS SERBEST

 

Savas er født i Kars i 1991. Han er utdannet elektriker og rørlegger. Han er ansvarlig for tjenester ettersalg og teknisk vedlikehold av leilighetene.
 

SADISE YESILTAS

 

Sadise Yesiltas er født i Ordu i 1972. Hun er ansvarlig for rengjøring og klesvask for våre kunder.

 

Alle
Bolig i Alanya
Bolig i Side
Bolig i Belek
Bolig i Antalya
Bolig i Side
Prislister
Tjenester Ettersalg
Guidetjenester
Transfers
Oversettelse
Bilutleie
mescomedia