Sideinvest
Kontor i Tyrkia / Side tlf: 00905542421854
Kontor i Sarpsborg / Norge tlf: +47 922 67 140
Til Salgs
Alle
Bolig i Alanya
Bolig i Antalya
Bolig i Belek
Bolig i Side
Til Leie
Bolig i Side
Visningstur

Har du planer om å kjøpe eiendom i Tyrkia? Da er det på tide å komme på en visningstur i Antalyaregionen. Det er viktig å bli kjent med området og de forskjellige byene før man bestemmer seg for hvor man ønsker å investere. Vi i Tyrkia Invest kan tilby eiendommer langs store deler av Middelhavskysten i Tyrkia og vi hjelper deg å finne det stedet som er riktig for deg.

På en visningstur betaler du selv for flybilletten til Antalya. Du bestemmer selv tid og lengde på oppholdet. Hvis det er ønskelig kan vi hjelpe deg å finne rimelige flybilletter. Når du kommer til Tyrkia blir du hentet av vår representant på flyplassen og kjørt til leiligheten hvor du skal bo. Det er viktig at man får et så realistisk bilde som mulig av hva det vil si å bo i Tyrkia – derfor får du bo i en leilighet heller enn på et hotell.

I løpet av visningsturen vil du bli gjort kjent med regionen, du vil få rikelig med informasjon om kjøpeprosessen, investeringsmuligheter og du vil bli vist en rekke forskjellige eiendommer innenfor din prisramme. Du vil også få en mulighet til å bli kjent med de som jobber på vårt kontor og med de forskjellige byggefirmaer.

Dette er inkludert i en visningstur:

        -   Transport til og fra flyplass

-   Opphold i en leilighet (maks 4 personer i opptil en uke)

-   Omvisning i regionen og av forskjellige eiendommer

-   Juridisk hjelp og finansiell rådgiving

Alle
Bolig i Alanya
Bolig i Side
Bolig i Belek
Bolig i Antalya
Bolig i Side
Prislister
Tjenester Ettersalg
Guidetjenester
Transfers
Oversettelse
Bilutleie
mescomedia