Sideinvest
Kontor i Tyrkia / Side tlf: 00905542421854
Kontor i Sarpsborg / Norge tlf: +47 922 67 140
Service
Prislister
Tjenester Ettersalg
Guidetjenester
Transfers
Oversettelse
Bilutleie
Til Salgs
Alle
Bolig i Alanya
Bolig i Antalya
Bolig i Belek
Bolig i Side
Til Leie
Bolig i Side
Transfers

 

Flyplasstransfer Antalya*

Transfer

Pris

1-4 personer

50 Euro(one way)

5 -13  personer

65 Euro(one way)

13 -19  personer contact us

* Det koster 5 euro ekstra per barnesete man bestiller. Maks to barneseter. Forbehold om tilgjengelighet i høysesong.

 

Side - Gazipasa Alanya og  Alanya Gazipasa - Side

Transfer

Pris

1-4 personer

125 Euro(one way)

5 -13  personer

165 Euro(one way)

13 -19  personer contact us

* Det koster 5 euro ekstra per barnesete man bestiller. Maks to barneseter. Forbehold om tilgjengelighet i høysesong.

Vi arrangerer våre transferer gjennom et godkjent transportfirma som har alle  de nødvendige lisenser, godkjente biler og forsikringer. Det er ikke legalt å kjøre flyplass transfer uten å ha disse dokumentene, men det finnes en rekke operatører som kjører private transfer til og fra flyplass. Formidling av transfer er kun en tjeneste vi tilbyr våre kunder som en del av vår service. Vi er nødt til å velge et firma hvor vi vet at alle papirer er i orden og hvor vi kan stole på at transfer blir utført profesjonelt.

  Det finnes også store transferfirmaer (spesielt i Alanya) som kan slå sammen en rekke transferer i en buss og derfor kan holde lavere pris per person. For de som ønsker kan vi sende informasjon om denne type firmaer, men vi tar ikke noe ansvar for transferer som bestilles gjennom disse firmaene. For de som kommer med Vingreiser eller Tyrkiareiser er det også mulig å kjøre buss til Side som en del av billetten. Da vil man bli satt av på et av hotellene i Side og kan evt ta taxi derfra til leiligheten. På dagtid er det også mulighet å komme med rutebuss fra Antalya. Da tar man en taxi fra flyplassen til hovedveien. Derfra går Manavgat Seyahat hvert 20 minutt frem til klokken 21.00 på vinteren og 22.00 på sommeren. Man går av bussen i Side krysset og derfra går det en minbuss til Side.

 

-Hvis dere deler transfer med andre kunder har dere rett til 10 euro rabatt. Vær vennlig å informere oss om at dere har delt transferbussen med andre slik at vi får notert denne rabatten.

- Personen som møter dere på flyplassen vil stå med et skilt hvor det står Tyrkia Invest Boliger eller Turkey Invest Properties. Vær vennlig å oppgi deres navn til denne personen for å være sikker på at det er rett person dere drar sammen med. Bussen vil kjøre dere direkte til leiligheten.

- Ved normal trafikk vil turen fra flyplassen ta mellom 50 minutter og en time. Hvis sjåføren kjører uforsiktig eller hurtigere enn fartsgrensen (100 km/t) vær vennlig å ringe oss på telefon 0090 554 2421856.

- For internasjonale flyvninger må dere være på flyplassen to timer før avgang. Derfor blir dere hentet fra leilighetene tre timer før flyavgang ved hjemreise. Hvis dere ønsker å reise tidligere til flyplassen må dere gi oss beskjed om dette skriftlig (på mail) senest tre dager før avreise.

- Bestilling av alle tjenester gjøres ved bruk av e-mail ved å fylle ut bestillingsskemaet som dere finner på vår hjemmeside. Dere vil alltid få en bekreftelse på at bestilling er mottatt. Hvis dere ikke får en slik bekreftelse vær vennlig å sende mailen på nytt (hvis ikke er vårt firma ikke ansvarlig for disse bestillinger).

- Alle tjenester skal betales kontant i Euro på vårt kontor. Ved betaling ved kort vil man måtte betale et ekstra gebyr på 3% av den samlede summen. (Det er kun tjenster som gis av Tyrkia Invest Boliger som kan betales med kort, elektrisitetsregninger, vannregninger etc må betales ved bankoverføring eller kontant).

- Ved all utleie er rengjøring og vask av sengetøy obligatorisk. Vær vennlig å markere i bestillingsskjemaet om dette skal betales av eier eller leietager.

Alle
Bolig i Alanya
Bolig i Side
Bolig i Belek
Bolig i Antalya
Bolig i Side
Prislister
Tjenester Ettersalg
Guidetjenester
Transfers
Oversettelse
Bilutleie
mescomedia